Ferman Akgül Fan Sitesi


 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
...demet...



Mesaj Sayısı : 179
Kayıt tarihi : 06/10/10
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Paz Kas. 07, 2010 9:25 pm

Geldi de geçiyo bilee...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.mangafan.web.tr
damla_ferman_96



Mesaj Sayısı : 317
Kayıt tarihi : 02/06/10
Yaş : 20
Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Paz Kas. 07, 2010 9:31 pm

Kesinlikle... :D :D :D
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
...demet...



Mesaj Sayısı : 179
Kayıt tarihi : 06/10/10
Yaş : 21

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Paz Kas. 07, 2010 9:36 pm

Very Happy Very Happy Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.mangafan.web.tr
ramsey



Mesaj Sayısı : 759
Kayıt tarihi : 07/07/10

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 8:49 pm

yha bna eşşekmi demek istiosunuz doğru ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz eşşeği o yüzden baştan söyliyeyim bu laflarınız bana sökmez benherşeyi zamana bırakıyorum da siz nie benim hayatım olduğu halde zamana bırakmıyosunuz ben bunu anlamıyorum fermandan bize neyse sizden bana ne ben sizi ilgilendirmem tamam arkadaşız diye ama artık istemiyorum bu sözleri bunu anlayın kalbinizi kırmak istemiyorum benide yanlış anlamayın ama o hayat fermanın hayatıysa bu hayatta bnm hayatım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
damla_ferman_96



Mesaj Sayısı : 317
Kayıt tarihi : 02/06/10
Yaş : 20
Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 8:53 pm

Zoroe'cum biz sana eşek falan demedik..
Lütfen yanlış anlama..
Sena kızan kişiler de aslında sana kızmıo..
Sadece seni sevdiklei için senin üzülmeni istemiolar..
Bu arada ben seni gerçekten iyi anlıyorum.
Senin şu an yaşadıklarını bi dönem ben de yaşamıştım....
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
ramsey



Mesaj Sayısı : 759
Kayıt tarihi : 07/07/10

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 8:55 pm

yha tamam diyorum yha bana kızmıyolar iyiliğimi istiolar die ama ben bunu istemiyorum bıktım artık öğütlerden laflardan bıktım istemiyorum istemiyorum istemiyorum hayatta hiç istemediğim kadar istemiyorum anlayın artık öğüde ihtiyacım yok siz böle yaptıkça daha kötü oluyorum ne olur üstüme gelmeyin bnm neler yaşadığımı bir tekiniz bile bilmiosunuz bilmedende atlamayın ben zamana bıraktım siz de buna karışmayın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
damla_ferman_96



Mesaj Sayısı : 317
Kayıt tarihi : 02/06/10
Yaş : 20
Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 8:58 pm

Haklısın canım...
Ben de öğütlerden nefret ederim..
Sen şimdi bana inanmıyorsun ama ben gerçekten seni anlıyorum..
Neyse boşwer..
Gerekirse sitede sana öğüt weren olursa onları senin için uyarabilirim..
Tabi istersen...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
ramsey



Mesaj Sayısı : 759
Kayıt tarihi : 07/07/10

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 9:07 pm

saol bi sen anlıon bn başka kimse anlamıyo bana bir sürü öğüt verip duruolar msn açsana
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
damla_ferman_96



Mesaj Sayısı : 317
Kayıt tarihi : 02/06/10
Yaş : 20
Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 9:11 pm

Tamam ama benim birazdan çıkmam lazım..
Yarın sınavımvar çünkü..
Sen beni msn de ekledin mi??
Çünkü bana davet falan gelmedi canım..
Bu arada 3. kez soruşum ama adın ne??? :D :D
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
ramsey



Mesaj Sayısı : 759
Kayıt tarihi : 07/07/10

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 9:13 pm

elifnur
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
ramsey



Mesaj Sayısı : 759
Kayıt tarihi : 07/07/10

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 9:13 pm

bide seni ekledim sen aç görünürsün konuşuruk
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
damla_ferman_96



Mesaj Sayısı : 317
Kayıt tarihi : 02/06/10
Yaş : 20
Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   Ptsi Kas. 08, 2010 9:18 pm

Eklenmemişsin ama..
İstersen msnini wer.
Bi de ben ekleyim tatlım...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
BU KONUYU NEFRETİMİ KUSMAK İÇİN AÇIYORUM ELEŞTİRİ FLN YAZMAYIN
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Ferman Akgül Fan Sitesi :: Sadece Ferman! :: Ferman'a Mesajlar-
Buraya geçin: