Ferman Akgül Fan Sitesi


 
AnasayfaSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 biliyorum...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: biliyorum...   Çarş. Eyl. 08, 2010 9:15 pm

biliyorum hepiniz bana kızgınsınız nedeni de cem den bill e geçmem ama herkesin mutlaka br dönüm noktası olacakktır bunun için ne bana kızabilirsiniz ne de bana bill şöyledir sen gel cem e diemezsiniz çünkü bu benim kararım yani bana bill den adam olmass fln demeinn tamammı canlarım bu benm zevkim istersem cem e istersen bill e istersem de kuşum aydın a sararım
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Çarş. Eyl. 08, 2010 9:15 pm

kuşum aydın a sarkmam haa
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
_didéNur!_

avatar

Mesaj Sayısı : 615
Kayıt tarihi : 26/07/10
Yaş : 20
Nerden : istanbul

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Çarş. Eyl. 08, 2010 10:18 pm

gökçnecnm neden bu kadar sinirleniyorsun bidenem biliyos kendi seçimin herkez ferman dan başkasına sarabilir yada cemden fark etmezki herkez biliyo bunu zaten sıkma tatlı canını kıyama ben sana sinirlenme sakin oll
sev ikisinide
ama kuşum aydını deil tabii Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Perş. Eyl. 09, 2010 11:47 am

hehe
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Perş. Eyl. 09, 2010 11:48 am

ben size kızmıom bebem ama son zamanlarda çoq üstüme gelionuz yoq nemiş sen vazgeç yoq nemiş cem daha iyi yoq nemiş kardeşi ölese kim bilr o ne kadat sapıktır fln bu yüsden bu konuyu açtym
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Perş. Eyl. 09, 2010 12:01 pm

ama artık bill deil tom u da çoq sevom haberiniz olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
TWEETY__SABRINKA

avatar

Mesaj Sayısı : 455
Kayıt tarihi : 20/08/10
Yaş : 25
Nerden : Azerbaycan

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Perş. Eyl. 09, 2010 4:55 pm

Ben hiiiiiiiiiiich kizmiyorum Smile KImi istesen onu da seve bilirsin! Hem ben bu BIll'i de sevdim Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Cuma Eyl. 10, 2010 3:09 pm

saol cnm benimm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
_didéNur!_

avatar

Mesaj Sayısı : 615
Kayıt tarihi : 26/07/10
Yaş : 20
Nerden : istanbul

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Cuma Eyl. 10, 2010 5:18 pm

ya bende kızmıyorum biz cemi sevdiğimiz için öyle diyoruz yoksa istediğini sevekte özgürsün bi tanem kimse karışamaz sana Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Cuma Eyl. 10, 2010 5:19 pm

ayy saol bebem kızmaın bana ben vbill i sevomm
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
_didéNur!_

avatar

Mesaj Sayısı : 615
Kayıt tarihi : 26/07/10
Yaş : 20
Nerden : istanbul

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Paz Eyl. 12, 2010 1:54 pm

sev istediğin kadar sev sevgi senin kalp senin istediğine konar kendini kasma bunun için tmm?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*ferman*sena*

avatar

Mesaj Sayısı : 729
Kayıt tarihi : 24/06/10
Yaş : 19

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Salı Eyl. 14, 2010 10:17 am

fermaNist_dide demiş ki:
sev istediğin kadar sev sevgi senin kalp senin istediğine konar kendini kasma bunun için tmm?
evet..
biz yada kendi adıma konusaym ben...
kimseyi sevdiklerinden dolayı yargılamam Smile
mesela benim profil resmimde de ferman yok..
ben onu da çoook seviyorum I love you
Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
_didéNur!_

avatar

Mesaj Sayısı : 615
Kayıt tarihi : 26/07/10
Yaş : 20
Nerden : istanbul

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Salı Eyl. 14, 2010 5:39 pm

yan kimse birini çok sevdiği için yargılanamaz onun için defalarca kızmayın bana demenize gerek yok tamam mı gökçen kimse sana kızmıyo relaxxx Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
*ferman*sena*

avatar

Mesaj Sayısı : 729
Kayıt tarihi : 24/06/10
Yaş : 19

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Çarş. Eyl. 15, 2010 12:06 pm

fermaNist_dide demiş ki:
yan kimse birini çok sevdiği için yargılanamaz onun için defalarca kızmayın bana demenize gerek yok tamam mı gökçen kimse sana kızmıyo relaxxx Very Happy
evet sakin ol gökçen Very Happy
kendi kendine dert yapma Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
gökçen

avatar

Mesaj Sayısı : 987
Kayıt tarihi : 14/06/10

MesajKonu: Geri: biliyorum...   Çarş. Eyl. 15, 2010 1:52 pm

yha dide ama haksızmıım demet fln çok üsütme gelo konu açtm okuun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content




MesajKonu: Geri: biliyorum...   

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
biliyorum...
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Ferman Akgül Fan Sitesi :: Sadece Ferman! :: Ferman'a Mesajlar-
Buraya geçin: